Olgunlaştırılmış beyaz peynir tercih edenler için vazgeçilmez lezzet. Pastörize tam yağlı inek sütünden üretilen, kendine has lezzete sahip özel bir peynirdir. İdeal lezzet ve aromaya ulaşması için en az 120 gün tenekelerde olgunlaştırılır ve sonrasında dilimlenip vakumlanarak sofralarınıza gelir. Pastörize edilmiş inek sütü, tuz ve peynir mayasından imal edilmiştir.
- Hangi tariflerde kullanılır ve tadı hangi gıdalarla uyumludur?
Kahvaltıların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan olgunlaştırılmış beyaz peynir, menemen ve patates omleti gibi çeşitli yumurtalı tariflerin yanına yakışmaktadır. Ayrıca simit, poğaça ve ekmek arasına konularak sandviçlerde de kullanabilirsiniz.
İÇİNDEKİLER: Pastörize inek sütü (laktoz içerir), tuz ve peynir mayası. Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılmıştır. Kuru maddede en az %45 süt yağı içerir. Türk Gıda Kodeksi peynir tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
MUHAFAZA KOŞULLARI: +2 °C, +4 °C’de muhafaza ediniz.
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ
100g için
%RA*
Enerji (kj ve kcal)
1318/315
%16
Yağ (g)
27
%39
16
%80
Karbonhidrat (g)
1
%0
0
Protein (g)
17
%35
Tuz (g)
2,4
Kalsiyum
246
%31
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.